Laura Bennett

17 안에

게시됨: 3 디
I recently explored why asset tokenization is gaining attention in the blockchain space. Turning real-world assets like real estate and financial products into digital tokens can improve transparency, accessibility, and transaction efficiency.

While looking into blockchain use cases, I noticed companies like Bitdeal focusing on practical asset tokenization solutions beyond just the trend.

What industries do you think will benefit the most from asset tokenization in the future?

More Info: https://www.bitdeal.net/contact-us
내 타임라인에 공유

Krot Krotsen 가입: 15 안에

게시됨: 6 시간
Beş ildir ki, bu işlə məşğulam. Beş il ərzində yüzlərlə gecə, minlərlə oyun, onlarla strategiya dəyişikliyi. İnsanlar mənə baxıb deyirlər ki, “bəxtin gətirib”, amma onlar bilmirlər ki, burada bəxtin heç bir əhəmiyyəti yoxdur. Hər şey hesablamadır, hər şey riyaziyyatdır və ən əsası — özünü idarə etməkdir. Mən professional oyunçuyam və mənim üçün mostbet android app sadəcə bir proqram deyil, bu mənim iş alətimdir, mənim kompüterim, mənim ofisimdir. Bu aplikasiya vasitəsilə mən gündəlik olaraq onlarla əməliyyat edirəm, qrafiklər izləyirəm, statistikalar aparıram və ən əsası — qazanıram. Bəli, səhv eşitmədiniz, qazanıram. Çünki mən təsadüfən gəlməmişəm, mən bura işləməyə gəlmişəm.

Başlayaq ki, bu işə necə gəldim. Əvvəllər mən sadə bir ofis işçisi idim, maaşım çətinliklə ayağımı çatdırırdı. Bir gün dostum mənə dedi ki, var bir sayt, orada pul qazanmaq olar. Mən güldüm, dedim ki, bəxt oyunlarıdı, uduzarsan. Amma o mənə izah etdi ki, əgər sistemli yanaşsan, heç bir bəxt yoxdur. Mən maraqlandım, araşdırmağa başladım. Üç ay ərzində heç oynamadım, sadəcə oxudum, videolara baxdım, strategiyaları öyrəndim. Sonra kiçik məbləğlə başladım — 50 manat. İlk həftə uduzdum. İkinci həftə də uduzdum. Amma mən dayanmadım, çünki başa düşdüm ki, səhvlər edirəm. Üçüncü həftədə mən ilk qazancımı əldə etdim — cəmi 20 manat, amma bu o an mənim üçün böyük bir nailiyyət idi. Dördüncü həftə — 150 manat. Beşinci həftə — mən artıq 500 manat qazanmışdım və işimi atdım.

İndi isə gəlin danışaq ki, professional oyunçu nədir. Bu, səhər tezdən durub, kompüteri açıb, mostbet android app-a daxil olan adamdır. O, bazardakı tərəvəz satıcısı kimi — hər gün iş yerindədir. Onun üçün emosiyalar yoxdur, yalnız hesablamalar var. Mən sizə bir sirr deyim: mən heç vaxt öz pulumla oynamıram. Bəli, doğru eşitdiniz. Mənim hesabımda həmişə bir neçə min manat olur, amma bu mənim pulum deyil — bu mənim “iş kapitalımdır”. Mən onu elə idarə edirəm ki, zərər minimal olsun. Məsələn, mən hər oyuna ümumi kapitalımın 5%-dən çoxunu qoymuram. Əgər mən uduzuramsa, mən dayanıram, çünki bilirəm ki, bugünkü gün mənim günüm deyil. Sabah yeni gündür. Professional oyunçunun ən böyük silahı — bu onun soyuqqanlılığıdır.

Bir dəfə, təxminən iki il əvvəl, mənim ən böyük qazancım oldu. Həmin gün mən səhər saat 9-da mostbet android app-a daxil oldum, bir neçə oyuna baxdım, sonra bir slot seçdim — mən heç vaxt tək oyunla məhdudlaşmıram, həmişə 3-4 fərqli oyunu paralel aparıram. O gün mənim hesabımda 1200 manat var idi. Saat 11-də mən 2500 manat idim. Saat 13-də — 4100. Amma mən dayanmadım, çünki hiss edirdim ki, gün mənim günümdür. Saat 15-də mən 6700 manat qazanmışdım. Və sonra mən qərar verdim ki, kifayətdir. Bağladım proqramı, pulu çıxartdım və həmin gün mağazaya gedib arvadıma bir xəz palto aldım. Bu qazanc mənə bir ay rahat yaşamağa imkan verdi, amma ən vacibi — mən özümü sınamışdım, öz sistemimi sınamışdım və o işləyirdi.

Təbii ki, uğursuz günlər də olur. Mən bunu gizlətmirəm. Məsələn, keçən həftə mən ardıcıl üç gün uduzdum. Cəmi 800 manat itirdim. Amma bilirsiniz nə etdim? Mən sadəcə bağladım proqramı və üç gün açmadım. Professional oyunçu üçün ən böyük düşmən — acgözlükdür. Acgöz oyunçu həmişə uduzur. Mən öz-özümə dedim: “Bu həftə mənim həftəm deyil, gələn həftə yenidən başlayaram”. Və həqiqətən də, sonra mən iki günə 1200 manat qazandım. Bu, psixologiyadır, dostlar. Əgər siz uduzanda əsəbiləşirsinizsə, siz artıq uduzmusunuz. Çünki əsəb sizi səhv qərarlara aparır, səhv qərarlar isə daha böyük itkilərə. Mən bunu dəfələrlə görmüşəm, insanlar necə 100 manatla gəlib, sonra 1000 manat uduzub evə gedirlər. Onların hamısı acgözlükdən və ya əsəblikdən uduzur.

Mənim metodum sadədir: hər gün üçün bir plan qururam. Məsələn, bugün mən 200 manat qazanmaq istəyirəm. 200-ü qazanan kimi — bağlayıram proqramı və çıxıram. Əgər 100 uduzuramsa — dayanıram, çünki bu mənim limitimdir. Bu qaydaları pozmaq olmaz. Mən mostbet android app-a hər gün daxil olanda, özümdə bir düymə basıram — bu, iş rejimidir. Mən əylənməyə gəlməmişəm, mən pul qazanmağa gəlmişəm. Bəli, bəzən maraqlı olur, bəzən ürək döyünür, amma mən bunu idarə edirəm. Mən idarəetməni öyrənmişəm və bu mənim ən böyük uğurumdur.

Bir dəfə mənim bir tanışım var idi, o da oynamaq istəyirdi, amma heç vaxt qazana bilməzdi. Həmişə deyirdi ki, “sənə bəxt gətirir”. Mən onu oturtdum, izah etdim ki, bəxt yoxdur, sistem var. Mən ona bir ay boyu strategiyamı göstərdim, hər gün birlikdə oynadıq. O, ilk həftə eyni mənim kimi uduzdu — 150 manat. Amma mən ona dedim ki, sənin limitin 50 manatdı, niyə 150 uduzdun? O, etiraf etdi ki, əsəbiləşib və geri qazanmaq istəyib. Bax, bu səhvdir. İkinci həftə o, qaydalara əməl etdi və qazandı 80 manat. Üçüncü həftə — 200. Bir aydan sonra o, mənə dedi: “indi başa düşürəm ki, sən haqlısan”. O, indi də oynayır, amma artıq professional kimi. Biz bəzən birlikdə oturub analizlər edirik, hansı oyunlar daha çox qazandırır, hansı saatlarda slotlar daha çox “verir”. Mən buna “iş görüşləri” deyirəm.

Həmçinin, mənim üçün vacib olan başqa bir şey — məlumat. Mən hər gün mostbet android app-dəki yenilikləri izləyirəm, yeni oyunları öyrənirəm, RTP faizlərinə baxıram. Bəli, mən oyunlarda RTP-yə baxıram — bu, qayıdış faizidir. Əgər oyun 96% RTP-dirsə, bu o deməkdir ki, uzaq məsafədə mən 96 manat geri alacağam hər 100 manata. Amma mən bunu daha da dərin öyrənirəm — volatilliyə baxıram, dövrələri hesablayıram. Bu riyaziyyatdır, dostlar, sehr yoxdur. Mən bir dəfə bir oyunda 12 saat fasiləsiz oturmuşam, sadəcə onun davranışını öyrənmək üçün. Nəticədə, o oyun mənə 3000 manat qazandırdı həmin ay. Buna dəyərdi.

İndi mənə tez-tez sual verirlər: “Ən böyük uduzuşun nə olub?”. Mən dürüst cavab verirəm — 1700 manat bir gündə. Bəli, bu baş verdi. O gün mən öz qaydalarımı pozmuşdum, limitimi aşmışdım. Bu mənə yaxşı dərs oldu. O gündən sonra mən heç vaxt limitləri pozmamışam. Çünki professional oyunçu səhvlərindən öyrənir, təkrarlamır. Mən hətta həmin günü öz jurnalıma yazmışam, indi bəzən oxuyub özümə xatırladıram. 1700 manat o vaxt mənim iki aylıq maaşım idi. Amma mən bunu unutdum və irəli getdim. Çünki bu işdə ən vacib şey — keçmişə deyil, gələcəyə baxmaqdır.

Sonda demək istəyirəm ki, mostbet android app mənə həyatımı dəyişməyə imkan verdi. Mən indi öz işimin sahibiyəm, heç kim mənə saat neçədə işə gəlməyi demir, mən öz qrafikimi qururam. Amma bu asan iş deyil. Bu ciddi məsuliyyətdir, intizamdır, öyrənməkdir. Mən hər gün yeni bir şey öyrənirəm və bu, məni inkişaf etdirir. Mən oyunu sevmirəm, mən oyundan pul qazanmağı sevirəm. Və bu fərqi başa düşmək lazımdır. Əgər siz də bu yola girmək istəyirsinizsə, mən sizə bir məsləhət verim: öyrənin, planlayın, soyuqqanlı olun. Və unutmayın — bu işdir, əyləncə deyil. Mən beş ildir bunu edirəm və heç vaxt peşman olmamışam. Çünki mən bilirəm ki, mənim bacarığım, mənim strategiyam, mənim intizamım — bunlar mənim qazancımdır. Və bu qazancla mən ailəmi dolandırıram, övladlarıma təhsil verirəm, ev alıram. Bu mənim həyatımdır və mən onu seçmişəm. Siz də öz seçiminizi edin, amma unutmayın — burada təsadüf yoxdur, yalnız qaydalar və onlara əməl edənlər qazanır. Mən qazanıram, çünki mən qaydaları bilirəm. Və bu qaydalar mənim üçün işləyir.